2 Läs mer >>


Nu är August hela 2 mån!
Jag säger det igen, som så många ggr förut...vart tar tiden vägen?
Allt rullar på bra här hemma. August är pigg o nyfiken på livet.
Snart åker vi till Lofsdalen några dagar. Kommer att bli en del tvätt med tanke på hur mycket han kräks. Men det får bli tvättmedel med och handtvätta upp en del kläder o handdukar under veckan.
Hoppas på bra väder!

Här ser ni mina killar i deras nya OS mössor:

  

    

HERREGUD VAD JAG SKRATTADE I FREDAGS ÅT DAVID HELLENIUS! Alltså han som Willy var bland det roligaste jag har sett någonsin. Har ni inte sett det, gå in på tv4.se

2 månader.....

4 Läs mer >>
Här kommer en liten bild på vår köksgardin. Kändes så ljust och vårigt här om dagen när den kom upp. Och vart tog den känslan vägen idag då.... snö snö snö.... har vi inte haft nog redan.

     

Nu längtar jag till alla "ute" loppisar!
Visar några flera bilder på lite blandat bara....
Hoppas ni har haft en bra helg!

  

  

Våren visar sig i gar...

1 Läs mer >>
Våren känns nära, det är ju helt fantastiskt! Jo jag är medveten om att det kan komma snö redan imorgon men ändå så känns det bra.
Idag tog vi en promenad och Theo gick en del själv och satt en del i vagn.... han var så duktig, missade nog inte att gå i en enda vattenpöl

Jag satt just och funderade på om man kan ansöka om kräkbidrag. August kräks ju precis hela tiden... tvättmaskinen går minst 1 gång om dagen. Fick räkning från Blge energi idag, den vara bara 2 tusen dyrare än förra gången. Jo visst det har ju varit kallt ute men detta är nog också en bidragande faktor.
Tur att man älskar dem lika mycket oavsett!

Här ser ni min lilla skidåkare:
 

Imorgon hoppas vi på en fin dag i Romme Alpin!

Slask, takdropp och s...

0 Läs mer >>
Ja som ni ser i överskriften så handlar detta inlägg om kläder. Iaf mössor.... finns ju hur många som helst att köpa. Jag kan inte bara köpa en var åt dem utan det blir lätt ganska många. Tur att det är bland det billigaste ytterplagget.

Här ser ni Theo i tre nya skönheter!
   

August fick en röd och fin mössa från VILLERVALLA han också!
                       

Såld på mössor...... ...