Slask, takdropp och sol!

Våren känns nära, det är ju helt fantastiskt! Jo jag är medveten om att det kan komma snö redan imorgon men ändå så känns det bra.
Idag tog vi en promenad och Theo gick en del själv och satt en del i vagn.... han var så duktig, missade nog inte att gå i en enda vattenpöl

Jag satt just och funderade på om man kan ansöka om kräkbidrag. August kräks ju precis hela tiden... tvättmaskinen går minst 1 gång om dagen. Fick räkning från Blge energi idag, den vara bara 2 tusen dyrare än förra gången. Jo visst det har ju varit kallt ute men detta är nog också en bidragande faktor.
Tur att man älskar dem lika mycket oavsett!

Här ser ni min lilla skidåkare:
 

Imorgon hoppas vi på en fin dag i Romme Alpin!

Kommentarer:

1 Jennie:

skriven

Va söt han är! Har han åkt förut?

Vi åkte med Mia & Ben tidigare i vintras och det gick faktiskt förvånansvärt bra. Ben hade bara stått på skidor en gång förut och det var första gången för Mia. Ben tyckte helt klart att det va roligast att få ha hjälm på sig :-)

Vi åkte längdskidor hela förra helgen och det vart verkligen en favorit för båda två, ingen av dom ville åka hem när det var dags.

Kräkbidrag, ja usch stackars både dig och lillplutten. Ring till borlänge energi och be om sponsring till elräkningen ;-)

kram på er alla!

Kommentera här: