Våren visar sig i gardinerna....

Här kommer en liten bild på vår köksgardin. Kändes så ljust och vårigt här om dagen när den kom upp. Och vart tog den känslan vägen idag då.... snö snö snö.... har vi inte haft nog redan.

     

Nu längtar jag till alla "ute" loppisar!
Visar några flera bilder på lite blandat bara....
Hoppas ni har haft en bra helg!

  

  

Kommentarer:

1 Mia:

skriven

Åh va fint det är med de där "dubbel"gardinerna! Jag vill också göra nått sånt, men just nu känns det inte så kul att göra nytt i lägenheten. Vill ju bara hitta ett nytt hem att inreda :). Hoppas ni mår bra. KRAM!

2 Jennie G:

skriven

Åhh vilken fin gardin! Sånt sammanträffande - mamma pratde i helgen om såna där dubbelgardiner - hon hade sett dom på önskehuset och tyckte att de var så fina. :-)

3 Mia:

skriven

Jo du Almas armar är inte att leka med ;)!!

Nej jag har inte sett några Pippi-tröjor alls på Lindex. Konstigt att jag missat dem. Men jag ska dit snart igen och kolla på harembyxorna, de hade inte kommit in i fredags. Jo det vart lite handlat. Mest på Polarn faktiskt. Jag brukar ju mest handla där på rean, men nu hade jag ju iaf 15% så jag passade på :). Hoppas allt är bra med er! Jag hör av mig snart för vi åker nog hem på måndag och då måste vi ju ses!! Kramar.

4 Karin:

skriven

Hej Emma! Tack så mycket :)Vill gärna träffas snart men nu är jag lite sjuk tyvärr. Vet inte om det är någon sorts magsjuka. Känns som man är sjuk jämt :(.

Ha det bra. Kram.

Kommentera här: